fbpx
Happy_head

Testa och upplev Happy Society i 21 dagar!

Vi vet att det inte finns några standardlösningar om man vill uppnå långsiktiga resultat. Faktum är att hela 8 av 10 inte får till sin träning och livsstil i sin vardag som den önskar. Det har förstås sina förklaringar och ibland bortförklaringar! Förutom alla måsten är det många som inte känner sig bekväma i en typisk gymmiljö. Man vet inte hur man ska göra och man behöver en personlig tränare, hälsocoach och kostrådgivare för att nå de resultat man vill ha.

Vi vill göra skillnad och har därför skapat ett helt nytt koncept som vänder upp och ner på allt du varit med om när det kommer till träning, kost och livsstil. Träningsupplägget ”Hemma hos oss” bygger på att du tränar i digitala maskiner som är anpassade efter dina förutsättningar och mål. Du behöver inte tänka på några inställningar, program eller bokningar av pass. Allt finns inbyggt i systemet och det tar bara en halvtimme, 33 minuter för vara exakt. Se det som din personliga tränare. Och vi lovar, träningen kommer att ge resultat. Självklart finns alltid din personliga klubbvärd vid din sida oavsett när du dyker upp.

Vill du dessutom ha personligt stöd kring kost, stress, sömn och återhämtning kan du välja att ha vår certifierade hälsocoach och kostrådgivare vid din sida – varje vardag, året runt, var du än befinner dig.

För oss känns det viktigt att du känner dig trygg i din hälsoinvestering och därför erbjuder vi en unik Nöjd Kund Garanti på 21 dagar. Om vi inte lever upp till dina förväntningar så bryter du enkelt ditt medlemskap.

Varmt välkommen att  testa oss genom att fylla i formuläret här nedan.