fbpx

Test vårt ”vardagsrumsgym” på säker tid!

Är du en av dem som har svårt att få till din träning i vardagen? Grattis, Happy Society är skapat för just dig! Tänk dig lyxen att när du än besöker oss står alltid din personliga klubbvärd redo och väntar på dig. Tänk sedan att ett pass bara tar 33 minuter i en säker miljö med ett besökssnitt på under 4 personer per timme! Vi är allt annat än ett traditionellt gym och vårt mysiga och säkra vardagsrum behöver upplevas på plats!

Därför erbjuder vi just nu en helt kostnadsfri och skräddarsydd installation, Inbodytest och effektiv EGYM-träning med en personlig Klubbvärd vid din sida i hela 10 dagar. Ta chansen och fyll i ditt namn här nedan så kontaktar någon av våra personliga klubbvärdar dig för en privat visning. (Vill du ta med en vän är det fritt fram, så länge ni båda såklart är friska och krya) Obs! Under nuvarande situation utförs alla  nyinstallationer endast på tider då vi normalt sätt inte har öppet eller på tider då vårt besökssnitt visar på max 2 besökare per timme.

Söker du en skräddarsydd omstart eller livsstilsförändring?

Jämte vårt ”vardagsrumsgym” erbjuder vi nu också en Personlig Kost- & Hälsoguide som hjälper dig att ställa om din kost och livsstil i 4 eller 12 veckor, hemma eller där det passar dig bäst, via din och din guides privata ”hälsokanal”. Vi finns på din axel och ger dig daglig vägledning och motivation helt utifrån ditt nuläge och dina drömmars mål. Just nu erbjuder vi en kostnadsfri online-konsultation.

Happy Society, Södra Järnvägsgatan 4J,  Växjö

Välkommen att skicka din intresseanmälan här​