fbpx

Vill du få hjälp att skaffa dig GODA VANOR?

Små justeringar i din vardag kan göra underverk!

Länge har man trott att tydliga mål är allt som behövs för att ta dig från ett läge till ett annat. Mål är bra för att ta ut en tydlig riktning, men ännu viktigare är skaffa sig kunskap och verktyg för själva ”resan” och då pratar vi inte om en resa för en kort intensiv period där du ska vända upp och ner på allt utan en resa som är ämnad för lång tid framöver där du med små justeringar skapar en helt ny livsstil – Ditt nya jag!

Din frågeställning till dig själv bör vara vilken person vill du bli? När du vet det så hjälper vi dig med vägledning, kunskap och verktyg som tar dig dit genom att göra små men ack så värdefulla justeringar i din livsstil som skapar nya hållbara vanor.

Vi skräddarsyr en lösning för just dig där du får in mer goda vanor i din vardag och samtidigt hjälper vi dig att minska eller eliminera på de dåliga. Därmed bör ditt fokus vara att bli en viss typ av person snarare än att få ett visst resultat (Det kommer på köpet ändå)

Många gånger tror man att det krävs en enorm insats för att nå den livsstilen du önskar men det handlar mer om att ta små steg i rätt riktning och få dem att bli en vana. Du har makten att ändra på dig själv och i varje ögonblick har du ett val som kan ta dig ett steg närmare till den du vill vara.

Vi har samlat kunskap i 25 år i hälsobranschen och byggt ett helt unikt program på 12 veckor som hjälper dig att bygga kedjor av goda vanor nära din vardag, där man kan göra stor skillnad i de små förändringarna. Vi finns på din axel i vardagens alla utmaningar och finjusterar din kost, träning, sömn, stress och återhämtning genom en privat online-kanal mellan dig och din egna Livsstilscoach där ni hörs dagligen.

Vad blir ditt första steg?

För oss är det alltid viktigt att du känner sig trygg och säker att vi är rätt för dig och därför erbjuder vi ett helt kostnadsfritt information- och konsultationsmöte på ca 30 minuter (Online eller live på Södra Järnvägsgatan i Växjö). Där tar vi utgångspunkt från där du befinner dig idag och vem du vill bli.

OBS! Detta är en skräddarsydd individuell tjänst och därför har vi bara möjlighet att ta oss an 20 nya kunder i taget, så först till kvarn gäller.

Välkommen att skicka din intresseanmälan här